Digirec Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5 op basis van 32 reviews.

Theo van Lies

Zeer tevreden over het terug halen van bestanden videocamera. Goede kennis en ervaring, en was het daarom prettig zaken doen mer deze firma. Ik zal deze firma Digirec in mijn kenniskring aanbevelen.

Patrick Gelijns

Bestanden terug gevonden, waarvan de meeste ook werken of de juiste bestandsindeling hebben. Ook goed op de hoogte gehouden gedurende de herstelwerkzaamheden.

T. J. Dhert

Gelukkig, onze externe disk was overleden maar Digirec heeft toch alle data weer terug kunnen vinden en op een nieuwe disk gezet. Ook de na service was geweldig toen bleek dat wij nog een aantal bestanden misten. Ook deze zijn weer terug gevonden en alsnog geplaatst op de nieuwe schijf. Wij zijn super tevreden.

Chr. harmonieorkest SDG Enschede

Duidelijke en vlotte service.

Bert Schipper

Prima service, redelijke prijs. Prettig ook dat Peter je niet laat gissen naar wat er aan de hand is, maar keurig terugkoppelt wat de kansen zijn, wat ie doet en hoe lang het gaat duren.
Ik heb wat visitekaartjes van hem gevraagd (en gekregen) om aan mijn netwerk/computerbeheerder te geven voor eventuele andere klanten.

Dirk Hellendoorn

Zeer service gericht , uitstekende communicatieve benadering, dragen oplossingen aan in lastige opdrachten
kortom een bedrijf dat gewoon doet wat het zegt!

Gert-Jan Noort

Zeer goed bereikbaar en snelle reacties op mijn vragen per mail. Aanvankelijk huiverig over het op voorhand betalen van de factuur zonder dat de herstelde foto’s in mijn bezit waren, maar angst was onterecht. Alles is goed gegaan. Prima service dus.

Dennis en Sanne

Zowel onze harde schijf van de laptop als onze externe harde schijf waren gecrashed. Paniek, want er stonden veel waardevolle bestanden op. Dankzij Digirec nagenoeg alles terug. We zijn Peter enorm dankbaar!

R.H. Rijkes

ik heb mijn telefoon opgestuurd naar digirec, naar peter, om verwijderde sms berichten terug te halen.
zijn uitleg was helder, en ik zou alleen betalen wanneer er berichten in een bepaalde periode terug zouden gehaald worden, no cure no pay.
helaas lukte dat niet. dat had peter me eigenlijk al verteld dat het met mijn tel moeilijk zou worden.
al snel kreeg ik een berichtje via de mail dat het niet gelukt was.
mijn telefoon wordt nu terug gestuurd, en ik vroeg of er nog kosten betaald moesten worden.
ik hoefde niets te betalen , en zelfs de retourverzendkosten nam hij voor zijn rekening.
ik vind dat een uitstekende service, en kan mensen dus dit bedrijf alleen maar aanraden.

G. Haarhuis

‘s Ochtends een kapotte USB-stick ingeleverd en ik kreeg ‘s middags al bericht dat de data toch gered waren. Een supersnelle service. Onze eigen ICT- dienst kon niets voor mij betekenen. Digirec gelukkig wel.

Curt van Oss

Zeer snelle en persoonlijke service, en betrouwbaar, en betaalbaar.

Dank Peter voor het redden van de USB Stick van onze dochter

Fam van Oss
Coevorden

Sander

Peter van der Schee van Digirec heeft mij positief verrast. Ik was niet bereid om minimaal 1000 euro uit te geven aan een clean-room om gegevens van mijn gecrashte harde schijf terug te krijgen, maar Peter heeft met geavanceerde apparatuur en software mijn verloren bestanden toch kunnen terugvinden.

Gedurende het traject heeft Peter mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang en verloren bestanden op DVD opgestuurd. Absoluut de moeite waard voor problemen met harde schijven

Richard

Mijn SD kaart was gecrashed en ik dacht dan ook dat ik al mijn foto’s kwijt zou zijn. Dankzij Digirec heb ik alsnog mijn foto’s kunnen behouden. Ondanks dat het toch niet makkelijk was is het gelukt en ook de communicatie tijdens dit proces was uitstekend,

Jan van der Leest

Super blij dat Digirec de data toch van mijn USB stick kon halen. Binnen 10 dagen had ik mijn bestanden terug. Klasse.

Melda Günal

Al sinds het moment dat ik mijn verzoek per mail heb verstuurd kan ik alleen maar positief zijn over Digirec. Allereerst is er heel snel contact met mij opgenomen om te kijken wat het probleem is. Daarbij was de communicatie erg vriendelijk en helder. Er werd aangegeven dat mijn harde schijf zou worden bekeken en al binnen 1 dag werd telefonisch contact opgenomen met de mededeling dat al mijn bestanden waren teruggehaald. Eerder heb ik bij een ander bedrijf in Nederland mijn harde schijf ingeleverd, maar daar was de recovery mislukt. Bovendien zijn de prijzen van Digirec veel realistischer vergeleken met andere IT bedrijven terwijl de service juist slechter was. Digirect heeft mij screenshots gestuurd en laten zien dat ik mijn bestanden terug had wat heel erg fijn was. Na de betaling werd mijn schijf binnen 2 dagen thuis geleverd waarbij een track&trace code is verstuurd. Kortom, mijn droom is uitgekomen doordat ik mijn waardevolle bestanden terug heb kunnen krijgen en daarnaast had ik geen betere service kunnen wensen! Bedankt Digirec!

Johnnie

Super snelle service en een zeer vriendelijke prijs,Peter de eigenaar van Digirec bleef zelfs wachten na sluitingstijd tijd tot ik er was. Nogmaals een zeer profesioneel bedriijf die een top service levert voor een fractie van de prijs voor wat andere bedrijven durven te vragen. ⭐⭐⭐⭐⭐

Cobie Snoep

Ben super tevreden over de snelle service van het recupereren van de data op een paar dagen tijd. Communicatie is prima en duidelijk.
Vertrouwen was er vanaf begin, vanwege de no cure, no pay-clausule. Maar sowieso zijn de prijzen bijzonder schappelijk.

R.Tichelaar

Prima service, snelle reaktie op mails, nu alle foto’s van ons zoontje terug dus echt geweldig!hartstikke bedankt!

Johan en Jilly

Wij zijn heel tevreden over Digirec, heeft een prima service en geeft goede adviezen.
Het lab heeft 99,99% van de data gevonden van onze gechraste pc, zijn we heel blij mee!

Dominique

Peter heeft me ontzettend goed geholpen!! De kans was heel klein dat ik mijn gegevens (bijna 1TB) terug zou krijgen toen mijn schrijf helemaal stil geworden was.. Maar gelukkig was daar Peter :), vooraf was hij heel open en eerlijk over de kosten en de procedure en de mogelijkheden die er zijn. Hij heeft mij snel en prettig geholpen en daarmee heb ik ook nog eens mijn data terug gehad.

Jan Jaap Z

Na het opsturen van mijn HD is er snel contact gezocht. Na nadere afstemming is Digirec direct aan de gang gegaan en hebben ze alle data kunnen herstellen. Ik ben tevreden over de snelle en goede dienstverlening.

D.Cremer

Ik ben een zeer gelukkig mens want Peter is erin geslaagd om de data van mijn gecrashte externe schijf in zijn geheel terug te halen. Er stonden zoveel (voor mij) belangrijke foto’s op die niet meer terug te vinden waren.
Ook de service was top. Altijd zeer snelle reactie op mails e.d. Vooraf afgesproken prijs dus duidelijkheid.Keurige en snelle verzending van de nieuwe externe schijf. Kortom een aanrader.

Eric De Bruyne

Super bedrijf, en ik leg uit waarom. Ik liet een vijftal DVD’s, die ik jaaaaaren geleden gebrand had en niet meer leesbaar waren op om het even welk apparaat van vandaag, door Digirec uitlezen.
Dit lukte hen perfect. Maar nu komt het mooiste.
Door een ongelukje met mijn PC waarbij de volledige harde schijf gewist werd, was ik alle bestanden kwijt, dus ook die van Digirec betreffende die DVD’s (ik weet het, ik had eerder een back-up moeten maken, en dat zal nu wel gebeuren na deze harde les).
Ik nam contact op met Digirec en zij stuurden me dezelfde dag nogmaals de gegevens op van de DVD’s die ze voor mij drie maanden geleden hadden kunnen uitlezen. Gelukkig hadden zij dit alles nog bewaard in hun systeem, anders kon ik weer het bedrag van de reeds gemaakte kosten ophoesten.
Dus Digirec DUIZENDMAAL BEDANKT.

Ingrid Cornelis

Zéér zeer tevreden. Heel snel en prettig contact. Directe terugkoppeling en voor mij een positief resultaat. Mijn data terug van een gecrashte SD kaart.

Niek Leeuw

Prima geholpen, alles netjes opgelost. Fotos van gecrashte schijf netjes terggehaald. Betrouwbaar adres!

Peter Buckens

Goede snelle duidelijke service en de prijs was ook vooraf duidelijk.

Zelf met geen enkele computer of DVD speler de DVD aan de gang kunnen krijgen. Nu is de film van ons huwelijk van 25 jaar geleden weer te bekijken

Super service

Louis vd Veer

Erg duidelijk bedrijf.
Er konden van mijn sd kaart maar een paar files worden tergehaald en dit viel onder service.
Zeker een aanrader!!

Roland Simons

Van een hopeloos klikkende harde schijf hebben ze toch alle data weten te halen zonder dat het naar een cleanroom hoefde. Alle familie en vakantie foto’s en filmpjes zijn weer terecht. Binnen een dag nadat ik de harddisk had opgestuurd ( nog erbij in het weekend) kreeg ik al feedback. Na overleg zijn de gegevens netjes op usb-stick naar mij toegestuurd. Hartstikke fijn.

CvP

Wat anderen niet lukte, lukte Digirec wel!
Alle bestanden van mijn gecrashte externe harde schijf terug! Nogmaals bedankt!

Arno Schoppers

Tot mijn grote schrik werkte mijn harde schijf niet meer. Binnen een week, wist Peter de bestanden terug te halen. Rondom het proces werd ik op de hoogte gehouden. Kortom een zeer tevreden klant.

Erik

Meerdere bedrijven gaven aan dat de harde schijf van de pc niet meer leesbaar was. Maar Digirec vond alles terug, binnen enkele dagen en voor een scherpe prijs. Een aanrader!

Henk

Wat een super service. Fotos gemaakt op het trouwfeest van onze zoon,wat denk je kaartje stuk helemaal in paniek. Kaartje opgestuurd naar Digitrec na tel contact op zondag. Dinsdag telefoontje terug dat alle fotos terug gevonden zijn. Dinsdagavond hadden we al onze fotos terug. Hulde voor het snelle contact met het bedrijf zijn ze zeer dankbaar voor deze dierbare fotos. Een zeer dikke AANRADER.