Is uw RAID-systeem defect? Neem geen risico met waardevolle bestanden en data! Laat Digirec Data Recovery uw RAID-systeem veilig en vakkundig herstellen.

Digirec Data Recovery werkt vanuit Almelo, maar opereert in nauwe samenwerking met gespecialiseerde en hooggekwalificeerde bedrijven elders (in binnen- en buitenland) die beschikken over cleanroom laboratoria. Wij weten precies wat er moet gebeuren als uw RAID-systeem u in de steek laat.

Bel voor een professionele RAID Recovery 088 121 11111.

RAID Recovery

RAID-opslagsystemen staan bekend als een uiterst veilig opslagmedium (vanwege de meerdere schijven) voor grote hoeveelheden data. Toch kan het misgaan. Vaak omdat eerdere defecten aan het RAID-systeem te laat worden ontdekt. Probeer zonder de juiste kennis en tools een defect RAID-systeem niet zelf te repareren. In veel gevallen wordt de echte schade vanwege verkeerde beslissingen pas in deze fase toegebracht. Wij komen dit zeer regelmatig tegen. Digirec beschikt over de deskundigheid om uw RAID-opslagsysteem op veilige en vakkundige wijze te repareren.

Wat u ook doet, maak de harde schijf niet open. Dat mag alleen in een cleanroom gebeuren. Ga ook niet aan de slag met de elektronische bedrading van het RAID-systeem. Firmware-informatie kan daardoor verloren gaan.

Als u het risico op dataverlies tot een minimum wilt beperken, neemt u de volgende adviezen in acht:

  1. Zorg altijd dat u reserveschijven op voorraad heeft, zodat u defecte onderdelen van uw RAID kunt vervangen.
  2. Ervaart u problemen of defecten? Neem dan direct contact op met Digirec voor een vrijblijvend advies.
  3. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Open een defecte harde schijf niet zelf!

Direct hulp nodig?

Data Recovery Harde Schijf herstellen. Bel Digirec