Harddrive-diagnose-lIn veel gevallen is het noodzakelijk om defecte onderdelen te vervangen in een zogenaamde cleanroom. Een cleanroom is een laboratoriumomgeving, waarin onder stofvrije condities wordt gewerkt.

Een enkel stofje kan er al voor zorgen dat een leeskop in de harde schijf krassen veroorzaakt aan de platters. Dit zijn de zilveren schijfjes in de harde schijf waarop de data staan.

Cleanroom specialist

Cleanroom data recovery is beter omdat eventuele oorzaken van de schade eerst worden verholpen voordat er wordt verdergegaan met de recovery van data.

Helaas betekent het ook meer werk waarbij dikwijls speciale onderdelen moeten worden gezocht en worden aangekocht. Dit maakt cleanroom-recovery wel duurder dan recovery met specialistische hardware. Niettemin is het in veel gevallen een noodzakelijke keuze voor het succesvol renoveren van cruciale data.

Digirec werkt met een professioneel netwerk van cleanroom specialisten – in Nederland en in het buitenland.
Wij doen onder andere zaken met HD-Rescue in Portugal.

HD Rescue cleanroom data recovery

 Prijzen clean room data recovery

Voor cleanroom recovery’s hebben wij scherpe prijsafspraken kunnen maken.

U betaalt 950 euro (incl. btw) bij een geslaagde recovery.

Doorgaans krijgt u vooraf een overzicht van de te renoveren bestanden. Aan de hand daarvan bepalen we of de recovery al dan niet geslaagd is.

Heeft u een defecte harde schijf?  Bent u uw data kwijt? Is uw harddisk mechanisch defect en kunnen wij ook niet meer bij uw data komen? In dat geval kunnen wij in overleg met u de data via een cleanroom-lab recoveren.

Data Recovery Harde Schijf herstellen. Bel Digirec