Onherstelbare schade aan dvd’s of cd’s? Mogelijk kunnen wij u helpen om waardevolle dvd’s en cd’s weer leesbaar te maken.

Op internet zijn veel tips te vinden om krassen op cd’s en dvd’s te verwijderen. Sommige tips werken goed, met andere neemt u het risico onherstelbare schade aan uw beeld- en geluidsdragers toe te brengen.

CD of DVD onleesbaar – wat kun je doen?

Wat u in ieder geval NIET moet doen als uw cd of dvd onleesbaar is geworden, is deze oppoetsen met een schuurmiddel of behandelen met middelen als thinner. De kans dat u extra schade toebrengt aan uw cd of dvd is daarmee groot.

Digirec kan krassen en andere beschadigingen aan cd’s en dvd’s op de juiste manier behandelen, waardoor de kans op herstel van uw bestanden sterk toeneemt.  In verband met de hardheid van het materiaal behandelen wij geen Blu Ray dvd’s.

PS-spel werkt niet meer?

Wij behandelen ook spellen voor de PS (Playstation). Werkt een duur spel niet meer? Gooi het niet direct weg. Wij kunnen  tegen een voordelig tarief behandelen waarna u in veel gevallen spellen gewoon weer kunt spelen.

CD of DVD onherstelbaar? Data vaak wel te kopiëren naar andere schijf

Heeft u belangrijke cd’s en dvd’s die niet meer leesbaar zijn, dan kunnen wij u in veel gevallen helpen. Zelfs als de cd of dvd na het polijsten nog steeds niet functioneert, is het dikwijls mogelijk om data te recoveren en op een nieuwe cd of dvd te zetten.

Cd met krassen vóór behandeling:

Dvd of CD met krassen

Dezelfde Cd ná behandeling:

DVD of CD na polijsten

Binnen de rode circel zijn nog wel wat krasjes, maar deze zijn nauwelijks nog zichtbaar. De cd werkt weer naar behoren!

Naast het polijsten van uw cd’s en dvd’s beschikken wij over andere data recovery-technieken om uw waardevolle gegevens weer zichtbaar te maken.

Data Recovery Harde Schijf herstellen. Bel Digirec